Ademhaling

Ik houd van de eenvoud en rustgevende werking van dit instrument. Dus leer je naast de circulaire ademhaling techniek een sobere/meditatieve speelstijl.
Natuurlijk krijg je ook alle aanwijzingen die nodig zijn om meer percussief te spelen.
Ook als je last hebt van Astma, Slaapapneu, COPD of snurken leer ik je graag de technieken waarvan bewezen is dat ze een positieve invloed hebben bij deze klachten.

In 1991 zijn we voor het eerst naar Australië gegaan opzoek naar originele didgeridoos. Sindsdien zijn er we er nog 4x geweest, elke keer met nieuwe ervaringen, kennis en didgeridoos terugkerend.

De opgedane ervaringen deel ik graag, dus tijdens de workshop krijg je naast allerlei technieken ook achtergrond informatie over de cultuur waar deze instrumenten vandaan komen, zodat je ook ‘dieper’ verbinding kunt maken met dit bijzondere instrument.

Op verzoek verzorg ik ook workshops en concerten voor speciale gelegenheden. Met als kanttekening dat het voor mij belangrijk is dat dit instrument de plek krijgt die hij verdient. Dus in een respectvolle omgeving. Ik heb de afgelopen 25 jaar heel veel workshops verzorgt voor diverse soorten bedrijven, instellingen en festivals.

Reacties zijn gesloten.